Contacten

Gebruik één overzichtelijke contactenlijst voor al je leads.

Reuben Hamburger avatar
Geschreven door Reuben Hamburger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Iedere marketingactiviteit start met een goede contactenlijst. De contactenlijst geeft één overzicht van al je leads.

De contactenlijst kan worden gesorteerd en biedt een zoekfunctie in naam, plaats, postcode en adres. De lijst kan ook gefilterd worden op de eigenaar van het contact; een vestiging en gebruiker. Er zijn drie mogelijkheden om de contactenlijst te vullen:

1. Contacten importeren. Hierdoor kan je snel beschikken over de mogelijkheden van DatHuis en gebruik maken van flows. Lees hier verder hoe dat in z'n werk gaat.

2. Genereer leads via onze apps. Het waarderapport en de Funda app voegen automatisch een nieuw contact toe zodra er een nieuwe lead binnenkomt.

3. Handmatig een contact toevoegen. In de contactenlijst kan je zelf een contact toevoegen.

Op de persoonlijke pagina van elk contact vind je:

• Contactgegevens. Naam, telefoonnummer, e-mailadres.

• Actieve flows. Alle flows die van toepassing zijn op dit contact.

• Tags. Alle tags die aan dit contact gekoppeld zijn. Tags zijn labels waarmee je contacten kan groeperen.

• Eigenaar. De vestiging en gebruiker waaraan dit contact gekoppeld is.

• Woonadres. Het woonadres van het contact.

• Contact details. De naam en het telefoonnummer kan je hier aanpassen.

• Verstuur bericht. Creëer en verstuur direct een e-mail van een gekoppeld e-mailadres naar het contact.

• Log activiteit. Maak een notitie of aantekening van een telefoongesprek en bewaar deze in de tijdlijn.

• Nieuwe taak. Maak een taak aan en wijs deze toe aan een gebruiker.

• Tijdlijn. Overzicht van alle correspondentie en aantekeningen betreffende de contactpersoon.

Tip: Om de tijdlijn te verrijken koppel je je persoonlijke en kantoor e-mailadressen aan je account.