Alle collecties6. Omgaan met persoonsgegevens
Privacy instellingen van de Brainbay Waardecheck stand-alone versie
Privacy instellingen van de Brainbay Waardecheck stand-alone versie
Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik je de Waardecheck - Powered by Brainbay op mijnwaardecheck.nl? Op deze pagina geven we je informatie over hoe de privacy is geregeld conform de AVG-privacywetgeving.

Gebruik je de waardebepaling via de webwinkel widget? Bekijk dan deze helpdeskpagina.

Bij het openen van de Waardecheck wordt een cookiebanner getoond.

Als een website niet-essentiële cookies gebruikt, dan is een cookiebanner verplicht waarmee bezoekers expliciet toestemming kunnen geven voor specifieke cookies. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot boetes en andere sancties door de toezichthoudende autoriteiten, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

De gebruiker kan via de cookiebanner aangeven welke cookies geplaatst mogen worden. Het gaat om de volgende categorieën:

• Analyse

• Functioneel

• Marketing

De noodzakelijke cookies worden altijd geladen en zijn geen probleem voor de privacy.

Onafhankelijk van de keuze zal de Waardecheck werken.

Google Analytics

Het is mogelijk om je eigen Google Analytics 4-property te koppelen, zodat je het gebruik kunt volgen. Dat stel je in via deze pagina. Een uitgebreide uitleg over Analytics 4 in combinatie met de Waardecheck, vind je op deze pagina.

Geeft de gebruiker toestemming voor analysecookies via de cookiebanner, dan wordt alle data doorgegeven.

Wordt er geen expliciete toestemming gegeven, dan worden alleen geanonimiseerde gegevens doorgegeven. Die gegevens kunnen nog steeds inzicht geven in algemene trends en prestaties, zonder individuele gebruikers te identificeren.

Privacyreglement

Via de instellingen van de app kun je een link opgeven naar je eigen privacystatement en cookiebeleid.

Dankzij onze implementatie voldoet de Waardecheck aan de regels van de AVG.