Over de Funda app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Over Funda

Met de Funda Bezichtigingen app kan je verzoeken van Funda automatisch verwerken. Voor inkomende verzoeken worden automatisch nieuwe contacten aangemaakt. In de tijdlijn van het contact wordt het verzoek getoond.

Installatie

Om deze app te gebruiken dien je het e-mailadres waar bezichtingsverzoeken of contactverzoeken op worden ontvangen te koppelen aan je account of vestiging.

Activeer de flows

Selecteer de templates dat je wilt gebruiken.

1. Een contactverzoek

2. Een bezichtigingsverzoek

3. Een brochureverzoek

Gebruik een flow om bijvoorbeeld automatisch een bezichtigingsverzoek te bevestigen, een brochure terug te sturen, of om de koper door te sturen naar je eigen website waar de bezichtiging kan worden ingepland.

Toevoegen van een link aan je automatische opvolg mail

Een link toevoegen aan een e-mail is vrij eenvoudig. Je kan bijvoorbeeld een link naar je website toevoegen. Door deze methode te gebruiken kan je bijhouden of op de link in de e-mail is geklikt. Dat kan heel handig zijn.