9. Jouw DatHuis portaal
Automation
Hoe voeg ik een link toe aan een e-mail?

Een URL toevoegen in jouw e-mail

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een link toevoegen aan een e-mail is vrij eenvoudig. Je kan bijvoorbeeld een link naar je website toevoegen. Door deze methode te gebruiken kan je bijhouden of op de link in de e-mail is geklikt. Dat kan heel handig zijn.

Wil je weten hoe je een uitschrijflink toevoegt? Lees dan hier verder.

In Automation bouw je een flow. Vervolgens voeg je een actie toe. Kies voor het actietype ‘Verstuur e-mail’. In de e-mail klik je vervolgens op het plusicoon ‘Meer rijk’. Bij het eerste icoon links kan je een link toevoegen.

Je kan hier de URL invullen en de link is toegevoegd. Wil je niet dat de URL zichtbaar is? Dan kan je in de 'tekst' balk de gewenste tekst invullen.