Een Office 365 mailbox koppelen

De instellingen die in O365 moeten worden gewijzigd. Deze toelichting is voor systeembeheerders.

Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wijzig Office 365 instellingen

Modern Authentication is een relatief nieuw pakket aan authenticatiemethodes die Microsoft gebruik in haar producten. Ook Office 365 maakt hier gebruikt van.

Wil je DatHuis koppelen aan een Office 365 mailbox? Dan dien je twee wijzigingen te maken in de instellingen van je account.

1. Schakel het standaard beveiligingsbeleid uit in Azure.

2. Controleer of Basic Authentication is ingeschakeld voor Outlook Client en EAS.

Koppel de mailbox

Ga terug naar DatHuis om de mailbox te koppelen.

Kies voor 'Andere e-mailadres' en loop door de wizard. Lukt het niet om de mailbox te koppelen? Voer dan extra gegegevens in onder 'Advanced Settings'.

Bij 'Exchange Username' voer je het emailadres in. Om achter de 'Exchange Server' te komen log je in via webmail. Het webadres zoals bijvoorbeeld https://outlook.office.com/mail voor je in.