Over de brainbay Waardecheck
Meer infomatie over de app en de installatie
Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de brainbay waardecheck app kunnen websitebezoekers direct een woningwaarde opvragen in ruil voor hun contactgegevens. Ze doorlopen vier simpele stappen om een waardecheck te ontvangen.

Om er voor te zorgen dat deze leads worden verwerkt in het platform is het van belang dat het waardecheck wordt gekoppeld. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kan doen.

Zodra de brainbay waardecheck app aan staat zullen de leads binnenkomen in contacten.

Om de lead zo goed mogelijk op te volgen kan je het volledige rapport bekijken in de 'timeline'. De timeline is een weergave van alle interactie en activiteiten van een contact. De timeline is zichtbaar in ieder contact. De waardecheck kan je ook vinden in de timeline. Hier staat wanneer de waardecheck is opgevraagd maar ook de verhuisintentie, reden van de aanvraag, object informatie en de vergelijkbare objecten.


De waardecheck is een effectieve manier om leads te genereren. Maar om leads te genereren dient de widget wel zichtbaar zijn bij de bezoeker van je website.

1. Plaatsen van de widget: Het plaatsen van een widget op je website verhoogt de conversie van je websitebezoekers. De widget valt goed op en werkt goed op de Ipad of mobiele telefoon.

Ga in de instellingen van de Brainbay Waardecheck app naar het tabblad 'widget'. Stel de widget in en kopieer de code onderaan de pagina. Stuur een email naar je web-bouwer of web-beheerder en laat de code op jouw website plaatsen.

2. Facebook advertentie: Met 8 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook het ideale medium om ook uw potentiële klanten te bereiken. Een advertentiecampagne zal het bereik van de waardecheck enorm vergroten.

Een campagne kun je uiteraard zelf inrichten, klik hier voor een handleiding.

Mocht je hier geen tijd of expertise in hebben dan kun je kiezen uit een van onze pakketten. Neem meer informatie contact met ons op per telefoon of via de chat rechtsonder op deze pagina.

3. Contacten (her)activeren: Als makelaar heb je al snel duizenden contacten in jouw netwerk. Deze grote groep kan je importeren en vervolgens activeren door een flow te starten. In deze flow verwerk je een e-mail waarin gevraagd wordt de waardecheck (opnieuw) in te vullen mocht er interesse zijn in de waarde van een woning.

Was dit een antwoord op uw vraag?