Activeren van bestaande leads

Importeer en activeer 'oude' leads

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het activeren van je bestaande contactenlijst is een makkelijke manier om leads te genereren. In dit artikel laat ik je zien hoe je het waarderapport gebruikt om bestaande contacten te activeren. Natuurlijk kan dit ook prima gebruikt worden voor het aanbieden van andere content zoals e-papers of blog artikelen.

Deze flow werkt het beste als je je bestaande contacten van tevoren segmenteert op basis van categorieën zoals kopers, huizenbezitters of nieuwbouw. Door deze contacten in een apart bestand te zetten kan je deze groepen met een aparte flow bedienen.

In enkele stappen creëer je een flow om bestaande contacten te activeren:

1. Ga naar Automation en bouw een nieuwe flow. Maak gebruik van ons template "Waarderapport | Herconversie na importeren bestaande leads". De flow start op basis van een Tag toegevoegd aan een contact.

2. Pas de flow aan op basis van je eigen voorkeuren, waaronder de inhoud van de individuele e-mails.

3. In DatHuis kan je heel makkelijk contacten importeren. Download onze template, plaats je contacten hierin en sla het bestand op in CSV formaat.

4. Ga naar Contacten en Voeg een contact toe. Kies voor importeren en selecteer het bestand. Vergeet niet de tag toe te voegen waarmee je de flow die je in stap 1 hebt gebouwd activeert. Hierdoor zal onze flow worden gestart voor alle contacten.

5. Importeer de contacten!