8. Een overzicht van de apps
Over de Stellax – Huuranalyse & WWS-check app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Stellax – Huuranalyse & WWS-check app kun je hoogwaardige verhuurrapporten kosteloos beschikbaar stellen via jouw website. Het rapport wordt opgesteld in jouw huisstijl en kan worden opgevraagd door bezoekers van je site. Hierdoor bied je een unieke service en kom je direct in contact met potentiële verhuurders. Er zijn twee varianten van het rapport beschikbaar:

• Huurprijs en WWS-punten check.

• Huurprijs, WWS-punten check, leegwaarde en rendement- en cashflowanalyse.

Kijk voor meer informatie over de app op de productpagina.

App activeren en configureren

1. Log in op https://app.dathuis.nl/login.

3. Zoek de app Stellax.ai - Property Scan en klik deze aan.

4. Klik op de knop Activeren.

5. Kies het gewenste rapport (basis of uitgebreid), lees de voorwaarden en klik op Ik ga akkoord... als je deze accepteert. Klik tot slot op Activeren.

6.Het rapport wordt verstuurd met jouw logo en jouw gegevens. Vul hiervoor je bedrijfsnaam in, je e-mailadres en de link naar je website. Upload tot slot je logo en klik op Volgende stap..

7. Je krijgt nu een overzicht van je instellingen. Klik op Voltooien om de installatie af te ronden.

De app is nu zichtbaar in je webwinkel widget.