10. Instellingen & integraties
Alles over de KadastraleKaart-app

Dit artikel geeft informatie over de installatie en de configuratie van deze app.

Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In samenwerking met KadastraleKaart.com biedt DatHuis de Kadastrale Kaart-app. Hiermee kun je unieke waarde toevoegen aan je website via onze webwinkelwidget. Bezoekers van jouw website krijgen direct toegang tot diverse kadastrale kaarten en rapporten. Op deze pagina vind je meer informatie over de werking van de app.

Het gebruik van de app is gratis.

KadastraleKaart-app activeren

1. Log in op het Dashboard van DatHuis via https://app.dathuis.nl/login

2. Ga naar het tabblad Apps en klik op de tegel KadastraleKaart.com - Webwinkel, of ga rechtstreeks naar deze link.

3. Klik op Activeren.

4. Vink het vakje Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden aan als je het eens bent met de voorwaarden en klik hierna op de knop Activeren.

Als je een gratis abonnement hebt, dan ben je klaar met de installatie. De app is nu zichtbaar in je webwinkel widget.

5. Als je een Starter- of Pro-abonnement hebt, kan je nu een flow kiezen, of zelf maken. Klik op Volgende stap.

6. Wil je gebruik maken van de standaard flow die we klaar hebben gezet? Deze flow stuurt een bedankmail naar de aanvrager:

Wil je de standaard flow gebruiken, klik dan op Volgende stap.

7. Klik tot slot op voltooien.

De app is nu zichtbaar in je webwinkel widget.

De app configureren

Via de instellingen van je webwinkelwidget kun je nog configureren welke producten getoond mogen worden. Standaard zijn dit:

• Kadastrale kaart met maatvoering

• Bestemmingsplan en vergunningen

• Kadastrale kaart met luchtfotohistorie

• Kadastrale kaart rapport

Wil je voorgaande aanpassen, ga dan naar de instellingen van je widget via het menu onder je naam, of direct via deze link. Scroll hierna naar de sectie Weergave van apps in de widget en bepaal welke producten zichtbaar mogen zijn. Standaard staan alle producten aan.

Klik rechtsonder op de knop Opslaan als je een aanpassing hebt gemaakt.