Alles over je wallet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met diverse apps in je widget kun je een commissie verdienen. De commissie die je ontvangt verschijnt automatisch in je wallet en wordt automatisch verrekend met je maandelijkse factuur.

Wallet bekijken en configureren

Je moet je wallet eenmalig configureren om uitbetaling mogelijk te maken. Dit doe je door in je account naar het menu-item 'Wallet' te gaan. Je ziet daar de instellingen voor de uitbetalingen en het saldo van je wallet. Voer je rekeninggegevens in om de uitbetaling mogelijk te maken.

Creditfacturen

Er wordt voor elke uitbetaling een creditfactuur gegenereerd. Deze kan je opvragen via het factuuroverzicht in je account.