Alle collecties3. Leads genereren en converteren
Over de KadastraleKaart.com - Webwinkel app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

KadastraleKaart.com is dé gratis online kadastrale kaart van Nederland voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Ook biedt KadastraleKaart.com tegen betaling rapporten aan. Met deze app voeg je een webwinkel toe aan jouw website, waarmee je deze rapporten kan verkopen. Hiermee genereer je nieuwe leads en verdien je een aantrekkelijke commissie. Je bepaalt zelf welk rapporten je aan wilt bieden:

• Bestemmingsplan en vergunningen

• Kadastrale kaart met luchtfotohistorie

• Kadastrale kaart met maatvoering

• Kadastrale kaart rapport

Voor elk verkocht rapport verdien je een commissie over de verkoopprijs. Zodra een rapport is verkocht, ontvang je de contactgegevens van de lead in DatHuis. Daarna wordt automatisch de commissie in je wallet bijgeschreven.

App activeren

Om de KadastraleKaart.com - Webwinkel app te kunnen gebruiken moet je over een (gratis) DatHuis-abonnement beschikken. Nog geen abonnement? Vraag deze dan aan via dathuis.nl/abonnementen.

Volg onderstaande stappen om de app te activeren:

3. Zoek naar de KadastraleKaart.com - Webwinkel app en klik deze aan.

4. Klik op Activeren in het nieuwe venster dat zichtbaar wordt.

5. Bevestig de voorwaarden en klik op Activeren.

Als je een gratis abonnement hebt, is het activeringsproces hiermee voltooid.

Als je een betaald abonnement hebt, kan je een automation flow configureren via de volgende stappen. Hierdoor ontvangt de aanvrager direct een bevestigingsmail vanuit jouw naam met de mededeling dat de aanvraag is doorgestuurd naar KadastraleKaart.com.

Weergave van de app in je widget configureren

Nadat je de app hebt geactiveerd, worden de producten automatisch getoond in de widget op je website. Wil je een van de producten niet aanbieden? Dit kan worden aangepast in de widget instellingen.

2. Scroll naar de sectie Weergave van apps in de widget en KadastraleKaart.com - Webwinkel

3. Hier kan je aangeven welke producten in je app zichtbaar mogen zijn. Standaard staat alles aan.

4. Wil je een van de producten verbergen, zet dan het schuifje om achter het betreffende product. Onder in beeld zie je een preview van je widget, zodat je direct je wijzigingen kunt controleren.

5. Scroll naar beneden en sla de wijzingen op via Opslaan.