9. Jouw DatHuis portaal
Contacten
Hoe importeer ik relaties uit Realworks in DatHuis?

Realworks relaties simpel importeren in DatHuis

Mario Rodriguez Sanchez avatar
Geschreven door Mario Rodriguez Sanchez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door jouw Realworks relaties naar DatHuis te importeren kan je snel een campagne starten. Volg de stappen hieronder om binnen 5 minuten gereed te zijn.

Exporteren van je Realworks relaties

Ga naar 'Relatiebeheer' en selecteer 'Particulieren'

Selecteer onder type relatie wat voor soort contacten je wilt exporteren, klik vervolgens op de zoek knop. Zodra Realworks je contacten heeft geladen kun je rechtsboven op 'Relatie export' klikken om je geselecteerde contacten te exporteren. Afhankelijk van het aantal relaties dat je wilt exporteren kan dit soms wat langer duren.

Importeren van je Realworks contacten in DatHuis

Ga naar 'Contacten', klik op 'Importeer contacten' en selecteer Realworks - xls.

Wijs je geïmporteerde contacten een tag toe zodat je makkelijk kunt filteren. Vergeet niet op het groene 'plusje' te klikken om de tag daadwerkelijk toe te voegen.

Vervolgens klik je op 'Upload bestand' en selecteer je je Realworks export.