8. Een overzicht van de apps
Over de Energielabel & Duurzaamheidsadvies app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Energielabel & Duurzaamheidsadvies app bied je bezoekers van jouw website een extra service rondom verduurzaming. Bij ieder type aanvraag komt er een adviseur langs bij jouw klant en verdien je een aantrekkelijke commissie.

Werking van de Energielabel & Duurzaamheidsadvies app

Zet de app aan en bepaal welke producten in jouw website widget getoond moeten worden. Hierna kunnen bezoekers van jouw site de producten direct bestellen, of je kunt zelf een bestelling plaatsen voor jouw klant.

Via de widget kunnen de volgende producten worden besteld:

• Energielabel

• Duurzaamheidsadvies

• Puntentelling huurhuis (WWS)

• Woonoppervlakte berekening (NEN 2580)

De App activeren

Het gebruik van de app is gratis. Om er gebruik van te maken hoef je de app alleen maar aan te zetten. Zo doe je dat:

1. Log in op DatHuis via https://app.dathuis.nl/login

2. Ga naar de App-sectie.

3. Klik op de tegel met de titel: Energielabel & Duurzaamheidsavies

4. Klik op de knop Activeren.

5. Ga akkoord met de Voorwaarden en klik op Activeren.

Je kunt ook direct de app activeren met deze link.

Installatie van de app

Hierna kom je terecht in de flow-sectie van de app.

Stap 1: flows selecteren

Selecteer de gewenste flows die je wilt gebruiken bij de app. Een flow is een voorgedefinieerde actie die je kunt inzetten, bijvoorbeeld een flow om een campagne te sturen naar al je contacten om het verduurzamingsadvies aan te vragen.

Standaard zijn alle flows geselecteerd. Klik op Volgende stap om verder te gaan.

Stap 2: voltooien

Hierna volgt een overzicht van de flows. Klik op Voltooien om de configuratie af te ronden.

Instellingen widget wijzigen

Wil je specifieke producten uitzetten, dan kun je dat via de instellingen van de widget regelen. Ga hiervoor naar https://app.dathuis.nl/-/settings/widget en scroll naar de sectie Energielabel & Duurzaamheidsadvies. Hier kun je vervolgens de producten selecteren die je opgenomen wilt hebben in de widget. Standaard staan alle producten aan:

De producten in de widget: