Over de Trustoo app

Instructie voor installatie en gebruik

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Over Trustoo

Trustoo is een van de meest toonaangevende portals voor het vinden van een dienstverlener. Dagelijks gebruiken duizenden consumenten Trustoo om in contact te komen met makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs. Als klant van Trustoo, ontvang je kwalitatieve leads van nieuwe klanten in jouw regio.

Ben je nog geen klant van Trustoo? Zet de app aan en Trustoo neemt vrijblijvend contact met je op.

Deze koppeling zorgt ervoor dat je al je Trustoo leads in jouw DatHuis account binnenkomen en automatisch worden opgevolgd. Zo mis je geen enkele lead. Daarnaast stuur je leads makkelijk door naar Realworks of ieder ander CRM via onze Zapier integratie.

Koppeling activeren

Volg onderstaande stappen om de app te activeren en de koppeling leggen met Trustoo.

• In de instellingen vind je het tabblad "Koppelingen". Hier staat een button "Bekijk DatHuis token". Kopieer deze code.

• Login op je DatHuis account en activeer de Trustoo app

• Voeg een koppeling toe en plak de token in dit scherm

• Kies de vestiging die eigenaar is van het Trustoo account. Bij twijfel kies je de hoofsvestiging.

• De koppeling is voltooid!

Automatiseer de afhandeling

Met flows automatiseer je de afhandeling van een nieuwe Trustoo lead. Zo voorkom je dat je nieuwe leads mist. Dit gebeurt wel eens als je druk bent, of in de avond en het weekend.

Maak hiervoor gebruik van de standaard flow template.

1. Ga naar Automation en klik op Nieuwe Flow

2. Kies voor het tabblad 'Trustoo'

3. Selecteer de flow 'Opvolging Trustoo lead'

4. Pas eventueel de tekst van de e-mail aan

5. Sla de flow op en activeer deze!