Alle collecties
8. Een overzicht van de apps
Waarderapport app
Gebruik een advertentiecampagne voor het genereren van meer leads
Gebruik een advertentiecampagne voor het genereren van meer leads

Vergroot je bereik met een betaalde campagne op Facebook.

Reuben Hamburger avatar
Geschreven door Reuben Hamburger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het waarderapport van DatHuis is een krachtige tool om leads mee te genereren. Een logische plek om het waarderapport aan te bieden is je eigen website. Maak daarvoor gebruik van de widget. Mocht je niet veel bezoekers ontvangen, maak dan gebruik van een online advertentiecampagne.

Facebook

Social media is een krachtige tool waarmee je je doelgroep heel direct mee kan bereiken. Omdat veel mensen Facebook gebruiken, is dit bij uitstek een geschikt kanaal voor het aanbieden van je waarderapport.

De afgelopen jaren hebben we met DatHuis een groot aantal succesvolle campagnes uitgerold. Hierdoor hebben we veel data verzameld waardoor de campagnes goed geoptimaliseerd worden en een minimum aantal leads kunnen garanderen. Wil je meer weten? Laat het direct weten in de chatfunctie of bel ons op 020 - 222 35 71.

Wil je liever zelf het waarderapport promoten? Volg de onderstaande zes stappen:

  1. Ga naar je bedrijfspagina en kies 'Bericht maken'. Plak de link naar je eigen waarderapport in het bericht. Dat is altijd https://waarderapport.<naam van je website>.nl. Bijvoorbeeld: https://waarderapport.makelaar.nl.

  2. Nadat het waarderapport is ingeladen, verwijder je de link.

  3. Voeg een begeleidende tekst toe.

  4. Vink eventueel de optie 'Bericht promoten' aan voor meer bereik.

  5. Plaatsen!

Heb je voor de optie 'Bericht promoten' gekozen? Gebruik dan de volgende opties bij het instellen van je advertentiecampagne:

  • Doelstelling: Meer websitebezoekers genereren

  • Stel altijd een specifieke doelgroep in.

  • Gebruik de Facebook pixel om je campagne te optimaliseren. Stuur ons je pixel ID en wij zetten deze voor je in het waarderapport.

Was dit een antwoord op uw vraag?