Zet Funda bezichtigingsverzoeken om in leads en volg ze automatisch op met relevante gegevens over het betreffende object, lokale marktupdates, woningwaardes en meer.

Met het DatHuis platform kun je de dagelijkse bezichtigingsverzoeken en contactverzoeken van Funda efficiƫnt opvolgen en omzetten in leads. Om de Funda leads te verwerken in het platform is het van belang dat de gratis Funda app wordt geactiveerd vanuit de Apps omgeving.

Veel consumenten die een bezichtigingsverzoek aanvragen zijn potentiƫle kopers of verkopers. Gebruik onze template "Funda - Reactie op bezichtingsverzoeker" om automatisch een bezichtigingsverzoek te bevestigen en om het contact om te zetten in een lead. Met deze template stuur je automatisch een e-mail met een bevestiging en nodig je huizenbezitters uit om een waarderapport in te vullen. Vullen ze het waarderapport in? Dan weet je dat het een doorstromer is en dat ze ook hun eigen huis nog moeten verkopen.

Zie hieronder de template. Let op: Pas de tekst van de e-mail naar je eigen voorkeuren aan en sla de flow op. Vergeet vervolgens niet om de flow aan te zetten.

Heb je het antwoord gevonden?