DatHuis is een marketing automation platform. Wat is marketing automation?

Met marketing automation maak je gebruik van geautomatiseerde werkstromen (flows) om leads te genereren en daarmee een klantrelatie op te bouwen. Dit doe je door automatisch op het juiste moment gerichte informatie te versturen. Het doel is om deze leads te converteren naar opdrachten.

DatHuis is een marketing automation platform gebouwd voor de makelaardij. We helpen de makelaar om leads te genereren en daar opdrachten uit te halen met behulp van Apps en Flows. In tegenstelling tot beschikbare marketing automation oplossingen is DatHuis volledig geïntegreerd met je eigen mailbox, gekoppeld aan transactiedata en bekende leadgeneratoren. Daarnaast is DatHuis gespiegeld aan jouw organisatiestructuur, inclusief eventuele meerdere vestigingen.

Wat kan ik met DatHuis?

1. Leads genereren

Vergroot je vermogen om nieuwe leads binnen te halen met behulp van de DatHuis apps. Gebruik apps om leads te kwalificeren en te organiseren.

Het waarderapport is de meest gebruikte app van DatHuis. Met deze app voeg je een widget toe aan je website waarmee je gemakkelijk de bezoeker informeert over de waarde van zijn huis. Naast het waarderapport bieden wij meer leadgeneratie apps aan. Login op het platform om een volledig overzicht te krijgen van alle apps.

2. Lead converteren naar opdrachten

Bereik en bind nieuwe klanten. Bouw met elke lead een relatie op door middel van geautomatiseerd en persoonlijk contact. Op basis van locatie, verhuisintentie en andere indicatoren verstuur je met slimme flows een serie gerichte e-mails of plan je een persoonlijk contactmoment.

Personaliseer je communicatie. Verrijk je contactmomenten door gebruik te maken van informatie uit gekoppelde apps. Dit zorgt voor een snellere respons en meer klanttevredenheid. Met behulp van professionele flow templates creëer je probleemloos een unieke en engagerende correspondentie.

Koppel je eigen e-mailadres. DatHuis is het enige marketing automation platform dat volledig gekoppeld is aan je eigen e-mailadres. Omdat berichten uit je eigen mailbox worden verstuurd creëer je de meest persoonlijke ervaring. Antwoorden op verstuurde e-mails komen direct binnen in je eigen inbox.

3. Conversie optimaliseren

Alle potentiële klanten in één overzicht: Beheer alle leadgegevens en correspondentie in individuele profielen.

Houd het centraal en organiseer: Correspondentie en activiteiten worden geregistreerd in één centrale feed. Plan gemakkelijk jouw marketingstrategie en wijs taken toe aan gebruikers. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de actuele communicatie naar nieuwe en bestaande klanten.

Hoe is het platform opgebouwd?

Dashboard - Bekijk direct een volledig overzicht van de meest recent toegevoegde contacten, openstaande taken en beschikbare apps.

Taken - Creëer een bel- of e-mail taak, koppel deze aan een lead en wijs deze toe aan jezelf of een andere gebruiker.

Contacten - Beheer je klantenbestand met gepersonaliseerde gegevens, flows, tags, activiteitenlog en taken.

Automation - Bouw werkstromen (flows) om de verdeling, toewijzing en opvolging van leads volledig te automatiseren. Maak gebruik van onze beschikbare templates om eenvoudig en snel een volledige marketing automation strategie uit te rollen!

Apps - Gebruik apps om leads te genereren en transactiegegevens uit Tiara te koppelen.

Voor een volledig overzicht van inbegrepen features neem je een kijkje op onze website.

Heb je het antwoord gevonden?