Maak e-mails persoonlijker door gegevens van het contact in de e-mail te gebruiken. Bij het versturen van geautomatiseerde e-mails is het mogelijk om deze verregaand te personaliseren.

Begin door naar naar automation te gaan. Pas een bestaande flow aan of bouw een nieuwe flow.

In de flow voeg je de actie 'E-mail versturen' toe. Personaliseer de e-mail door veriabelen in te voegen. Klik daarvoor in de toolbar op de button 'Personaliseer'. Ook aan het onderwerp van de e-mail kunnen variabelen worden toegevoegd.

Je krijgt een lijst met variabelen te zien:

Zorg na het invoegen van de variabele dat deze op de juiste plaats in de tekst staat. Zodra de e-mail wordt verstuurd zullen deze variabelen worden vervangen met de 'echte' waarden.

Waarderapport

Start je flow op basis van een nieuw waarderapport? Dan kan je ook verwijzen naar gegevens uit het waarderapport. Kies bij het selecteren van een variabele voor type 'waarderapport'. Nu kan je kiezen uit meerdere velden:

Als je kiest voor 'Aangevraagd adres > Straat + huisnummer + toevoeging' ziet dit er als volgt uit:

In de e-mail wordt nu verwezen naar het adres van het ingevulde waarderapport. Als je ook nog de stad en/of postcode eraan toevoegen is dit ook mogelijk. Herhaal bovenstaande stappen en kies nu voor 'Aangevraagd adres > postcode' en/of 'Aangevraagd adres > stad'. Dit ziet er als volgt uit:

Heb je het antwoord gevonden?