Hoe kopieer ik een flow?

Bestaande flows kopiëren om tijd te besparen

Vinoo Tewarie avatar
Geschreven door Vinoo Tewarie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door flows te kopieren kan je veel tijd besparen. Middels een kopie kan je makkelijk de stappen van een flow aanpassen. Hierdoor hoef je een soortgelijke flow niet opnieuw te bouwen.

Na het klikken op de automation knop in navigatiebalk zie je de bestaande flows onder elkaar. Zodra je op een van de flows klikt wordt deze uitgeklapt met een korte samenvatting van de flow. Onderaan zie je de knop "kopieer flow".

Vergeet het niet op te slaan

Zodra je op de kopieer knop klikt kom je direct in een nieuw scherm met een kopie van de flow. Bovenaan de pagina kun je de naam aanpassen zodat je deze flow makkelijk kunt terugvinden. De flow wordt pas opgeslagen zodra je onderaan op de pagina op "Opslaan" klikt. Vergeet vervolgens niet om de flow aan te zetten.