E-mail notificaties

Blijf op de hoogte van activiteiten in je account.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met notificaties blijf je op de hoogte van recente activiteiten in je account.

Instellingen voor het ontvangen van notificaties vind je in Mijn Profiel. Notificaties worden gestuurd op basis van activiteiten in het account, jouw vestigingen of jouw profiel.

Let op: een gebruiker kan worden toegevoegd aan een vestiging via Gebruikers.

Activiteiten in jouw profiel

Ontvang notificaties voor activiteiten van contacten die aan jou zijn toegewezen zijn. Een contacten die aan jou is toegewezen ziet er als volgt uit:

Een taak die is toegewezen aan een gebruiker en vestiging ziet er als volgt uit:

Voor het ontvangen van e-mail notificaties zodra een contact of taak aan jou wordt toegewezen, zet je de volgende twee notificaties aan in je profiel:

Activiteiten in jouw vestiging(en)

Contacten en taken kunnen slechts worden toegewezen aan een vestiging en niet aan een gebruiker. Dat ziet er als volgt uit voor een contact:

Een taak die alleen is toegewezen aan een vestiging ziet er als volgt uit:

Om deze activiteiten niet te missen en op de hoogte te blijven wat er jouw vestiging gebeurd, kan je hier een notificatie voor ontvangen. Zet daarvoor de volgende twee notificaties aan in je profiel:

Activiteiten in het account

Contacten en taken kunnen worden toegewezen aan een vestiging en/of een gebruiker. Maar het kan ook voorkomen dat deze niet zijn toegewezen. Dat ziet er als volgt uit voor een contact:

Een taak die niet is toegewezen aan een vestiging en gebruiker ziet er als volgt uit:

Ondanks dat het contact en de taak wellicht niet relevant voor je is, kan het wenselijk zijn hier wel een notificatie voor te ontvangen. Dat kan door de volgende twee notificaties aan te zetten in je profiel: