3. Leads genereren en converteren
Instellen van de Widget voor de Waardecheck powered by VBO
Vinoo Tewarie avatar
Geschreven door Vinoo Tewarie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instellen van de widget

De Waardecheck powerd by VBO widget is een makkelijke tool om de waardecheck op je website te promoten.

Plaatsen van de widget code op je website

Het script plaats je in de body net voor het sluiten van het body element </body>. Let op: Het script werkt niet als het in de <head> wordt geplaatst.

Plaatsen van de widget code met Google Tag Manager

Veel website maken gebruik van Google Tag Manager om externe code te plaatsen. Gebruik je een Realworks website? Dan heb je Google Tag Manager nodig om te code te plaatsen.

Let op dat je Google Tag Manager account eerst aan Realworks moet zijn gekoppeld.

• Ga naar Google Tag Manager en login met je Google account. Heb je geen account? Maak er dan een aan.

• Kies de juiste container of maak er een aan.

• Maak een nieuwe tag aan en geef het de naam 'Waardecheck Widget.

• Kies voor het type Aangepaste HTML.

• Plak het script van de widget in het tekstveld. Dat ziet er als volgt uit:

• Sla de wijzigingen op met de button 'Opslaan' rechtsboven. Bevestig de wijzigingen door deze te 'Verzenden' en te 'Publiceren'. Deze button staat wederom rechtboven in beeld.

• De code wordt geplaast! Ga naar je website om de widget te bekijken.