Vestigingen

Gebruik vestigingen voor meer inzicht in gebruikers en contacten.

Reuben Hamburger avatar
Geschreven door Reuben Hamburger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmaken van meerdere vestigingen biedt een krachtige tool om te zorgen dat uw leads op de juiste plaats terecht komen. Een contact kan gekoppeld worden aan een vestiging en daaropvolgend aan een gebruiker. Dit kan automatisch worden ingeregeld in een flow. Je kunt de leads bijvoorbeeld op basis van postcode of woonplaats direct toewijzen aan vestiging. Hierdoor hoef je het niet meer handmatig te verdelen en scheelt dit tijd.

Om het Vestigingen menu te openen klik je op het hoofdmenu rechtsboven op het DatHuis platform en selecteer Vestigingen. Hier vind je een overzicht van de vestigingen van jouw makelaarskantoor met contactgegevens en koppelingen om de gegevens te wijzigen en de bijbehorende gebruikers te beheren.

Meer weten?