Gebruikers uitnodigen voor DatHuis

Nodig je collega's uit om een nieuwe DatHuis gebruikersaccount aan te maken

Reuben Hamburger avatar
Geschreven door Reuben Hamburger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zorg dat je collega's toegang krijgen tot het platform door ze uit te nodigen om een account aan te maken. Uitnodigen doe je in enkele stappen.

Open het instellingen menu door op het icoon te klikken rechtsboven op de DatHuis pagina en selecteer 'gebruikers'.

Klik op 'Voeg gebruiker toe' en vul het e-mailadres van je collega toe en de vestiging van waaruit hij of zij werkt. Klik op 'Uitnodigen'. Zodra een nieuw gebruikersaccount is aangemaakt kun je zijn of haar naam, telefoonnummer en e-mailadres zien in het overzicht op de Gebruikers pagina.