Activeer het Premium waarderapport

Activeer de DatHuis Premium waarderapport app om leads te genereren

Reuben Hamburger avatar
Geschreven door Reuben Hamburger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de waarderapport app kunnen websitebezoekers direct een woningwaarde opvragen in ruil voor hun contactgegevens.

Ga naar de Apps pagina en zet de slider onder Premium waarderapport op 'AAN'.

Converteer leads die je ontvangt via deze app een klant door ze met een gerichte, persoonlijke marketingboodschap te benaderen. Je kunt de waarderapport app gemakkelijk toevoegen aan jouw eigen website, in jouw eigen huisstijl.

Maak je nog geen gebruik van de Waarderapport widget op je website? Neem dan eerst contact op met ons team via de chat rechtsonder.

Om het Premium waarderapport te koppelen ga je eerst naar de Apps pagina, klik op Premium waarderapport en dan de button Voeg Premium waarderapport toe.

Voer in het dialoogvenster een passende naam in om deze te herkennen bij het bouwen van een flow. Het makkelijkste is de naam van je website (bijvoorbeeld Dathuis.nl). Vul het identificatienummer in. Dit nummer krijg je van de helpdesk van DatHuis.

Kies of u de aanvrager het rapport wil toesturen. Als u deze optie activeert zullen klanten die jouw waarderapport invullen een gestandaardiseerde e-mail van DatHuis ontvangen met de gegevens van het waarderapport. In de meeste gevallen zet je beide opties uit. Voeg het premium waarderapport toe.

Gebruik een flow om gegenereerde leads automatisch en op een persoonlijke manier te benaderen. Lees hier hoe je dit doet.

Na gebruik van het waarderapport door een klant zal er een nieuw contact worden aangemaakt in DatHuis. Je krijgt hiervan een notificatie per e-mail.

Klik hier om verder te lezen over het genereren van leads met het waarderapport.