Alle collecties
10. Instellingen & integraties
Instellingen
Moet ik het e-mail account toevoegen aan mijn profiel, vestiging of account?
Moet ik het e-mail account toevoegen aan mijn profiel, vestiging of account?
De organistatiestructuur van een makelaarskantoor
Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het synchroniseren van een e-mailaccount biedt veel voordelen. Maar wat is het verschil tussen het toevoegen van een account aan je profiel, vestiging of account?

DatHuis werkt op drie niveaus, gespiegeld aan de organisatiestructuur van een makelaarskantoor. Makelaars werken in een vestiging (ook als is dat slechts één). En vestigingen vallen onder het makelaarskantoor. 

Om e-mail op een goede manier te ontvangen en versturen is de volgende structuur aan te raden:

  • Synchroniseer een persoonlijk e-mailaccount in je profiel (bijv. jan@makelaar.nl). Dit e-mailadres kan alleen door jou worden gebruikt bij het versturen van e-mail naar een contact. 

  • Synchroniseer een vestigingsaccount in de vestiging (bijv. haarlem@makelaar.nl). Dit e-mailadres kan alleen door gebruikers in dezelfde vestiging worden gebruikt bij het versturen van e-mail in een contact.

  • Synchroniseer het e-mailaccount van het makelaarskantoor aan het account (bijv. info@makelaar.nl). Dit e-mailadres kan door iedereen worden gebruikt bij het versturen van e-mail in een contact. 

In alle gevallen wordt correspondentie automatisch gesynchroniseerd in de timeline van het contact. Dit is voor iedereen zichtbaar.

Met flows kan je geautomatiseerd e-mail versturen vanuit de mailbox van de eigenaar van het contact. Lees hier hoe dat werkt.

Was dit een antwoord op uw vraag?