Koppel een e-mailadres

Verstuur e-mail vanuit je eigen e-mailadres en synchroniseer alle correspondentie

Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door een e-mailadres te koppelen kan je gebruik maken van alle e-mail gerelateerde functionaliteit in DatHuis.

DatHuis is uniek omdat dit het enige marketing automation systeem is dat alleen e-mail verstuurt vanuit je eigen mailbox. Hierdoor is het noodzakelijk om ten minste één e-mailadres te koppelen. Door een e-mailadres te koppelen kan je:

• Flows automatisch e-mail laten versturen

• Direct vanuit een contact een e-mail versturen

• Alle correspondentie met een contact vanuit alle gekoppelde e-mailadressen in in de timeline plaatsen. Dit gebeurd helemaal automatisch.

E-mail kan worden verstuurd vanuit het account (bijvoorbeeld info@makelaar.nl), vanuit een vestiging (amsterdam@makelaar.nl) of vanuit je eigen profiel (joel@makelaar.nl). Het systeem zal altijd proberen om vanuit de eigenaar van het contact een e-mail te sturen.

Koppel een e-mailaccount aan je eigen profiel, aan een vestiging of aan het account. Klik onder e-mailintegratie op 'e-mailadres toevoegen':

Doorloop de wizard en voer je inlognaam en wachtwoord in van je e-mailadres. Heb je een Realworks e-mailadres, volg dan deze handleiding.

Kom je er niet uit? Laat het ons weten via chat of e-mail op help@dathuis.nl.