Over de Tiara Data app

Gebruik de koppeling met de Tiara database om leads efficient op te volgen

Joel Konijn avatar
Geschreven door Joel Konijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je opvolging van nieuwe leads efficiënter te maken kun je gebruik maken van de Tiara Data app. Voor het gebruiken van deze app is het van belang dat je lid bent van de NVM.

Met de Tiara app kun je met één klik direct de historie inzien van een adres. Als het contact een waarderapport heeft opgevraagd, dan kan je ook de historie van de vergelijkbare objecten opvragen. Zie hieronder:

Door deze informatie op te vragen kun je het effectief opvolgen van leads met één muisklik mogelijk maken.