10. Instellingen & integraties
Instellingen
Hoe synchroniseer ik mijn Realworks e-mailadres?

Het koppelen van een Realworks e-mailadres

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je Realworks e-mail account te koppelen, heb je de juiste inloggegevens nodig. De inlognaam vind je in Realworks onder 'Instellingen' en 'E-mail accounts'. Let op: dit is niet gelijk aan je inlognaam en wachtwoord waarmee je inlogt op het CRM.

Dubbelklik op je eigen account. In het scherm dat opent vind je je inlognaam. Als je je wachtwoord bent vergeten dan kan deze hier opnieuw genereren. Vergeet vervolgens niet om de wijzigingen op te slaan!

Kom je er niet uit? Vraag om onze hulp via de chat rechts onderin.